Kamagra Oral Jelly Översyn

kamagra-produktKamagra är ett generiskt läkemedel, producerat av det indiska läkemedelsföretaget Ajanta Pharma. Sildenafil Citrate tjänar som aktiv ingrediens för detta läkemedel och är användbar vid behandling av både erektil dysfunktion hos män och lunghypertension. Det är dock mestadels för att hjälpa män att hantera den tidigare i stället för det senare medicinska tillståndet. Det finns många faktorer som bidrar till erektil dysfunktion men denna medicinering fungerar som en av de bästa alternativen för alla män där ute.

Ajanta Pharma har utvecklat flera varianter av sin produkt för att tillgodose de olika behoven eller preferensen på målmarknaden. Produkten kommer i tre varianter Kamagra tabletter, gel och gelé.

Kamagra Tablet översyn
Att njuta av en erektil dysfunktionsfri kväll med den signifikanta andra eller följeslagaren kan välja att koka ner för att ta rätt doser av tabletterna. Eftersom varje enskild person har en unik biologisk makeup är det alltid viktigt att komma ihåg att lämna recept till läkare. Läkare är kvalificerade att ge ordentliga recept baserat på en persons medicinska historia för att se vilka doser en mans kropp kan ta. Oavsett vad det är viktigt att komma ihåg att aldrig ta mer än en dos av läkemedlet var 24: e timme.

En enstaka dos av tabletten kan hjälpa en man med erektil dysfunktion leverera önskad sexuell prestanda i upp till sex timmar. Tabletterna kommer i två doser som är 50 mg och 100 mg, aldrig överskrida den mandatiserade dosen på 100 mg eftersom det kan leda till oönskade biverkningar. I vissa fall är det möjligt för en läkare att ordinera en lägre dos som är avsedd att låta kroppen vända sig till substansen.

Kamagra Gel Liksom tabletten tas gelvarian av läkemedlet oralt. Till skillnad från tabletten behöver det emellertid inte intagas. Istället behöver man bara klämma ut gelén ur förpackningen och låt den absorberas genom munnen. En av de främsta fördelarna med gelvarian är att den fungerar snabbare än sina tabletbröder. Det tar bara gelén tio till femton minuter att träda i kraft och lösa problemen med en erektil dysfunktion. Effekten kan ta upp till sex timmar. Liksom tabletten bör konsumtionen av gelén begränsas till 100 mg och en dos om dagen.

Kamagra Oral Jelly översyn Gelévarianter är den mest unika produktvarianten bland de tre listade. Det fungerar ganska mycket på samma sätt som gelén med mindre skillnader. Det tas oralt, levererar den önskade effekten inom tio till femton minuter, varar upp till sex timmar och levereras i fem olika tropiska smaker, svart vinbär, apelsin, jordgubb, ananas och banan. Gelévarianter kommer med samma försiktighet som de andra varianterna.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress and MasterTemplate